DISCLAIMER

Deze disclaimer betreft de websites:

www.klokk.nl

 

 

Content

alle in bovengenoemde website aanwezige inhoud, inclusief downloads en afbeeldingen (foto’s, banners, logo’s etc) gebruiker: bezoekers van bovengenoemde website

Aansprakelijkheid

De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden of onvolkomenheden kunnen wij echter niet uitsluiten. KLOKK (stichting in liquidatie) aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de onjuistheden of onvolkomenheden in de content. KLOKK aanvaardt voorts geen enkele aansprakelijkheid voor berichten/reacties geplaatst door gebruikers van deze website. KLOKK gaat vooralsnog altijd uit van "vermeende" daders als er door inzenders gesproken word door "Dader(s)".Ook voor het gebruik van de website en het verspreiden van de informatie aanvaardt KLOKK geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Intellectueel eigendom

De content van de websites is het intellectuele eigendom van de eigenaar. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op de intellectuele rechten. De gebruiker mag de content niet bewerken of verspreiden zonder dat vooraf schriftelijke toestemming van de eigenaar is verkregen.

Links naar andere websites

Op verschillende plaatsen op de websites zijn verwijzingen of hyperlinks naar andere websites opgenomen. Deze verwijzingen zijn opgenomen ter informatie van de gebruiker en zijn met de grootst mogelijke zorg geselecteerd. KLOKK heeft echter geen zeggenschap over dergelijke websites en geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites.

Ook aanvaardt KLOKK geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze websites, op welke wijze dan ook.